Keramikmuseum

jane reumert

Keramiske Veje 2018 – sammen og hver for sig

15.04.18 – 30.09.18
Keramiske Veje har eksisteret som udstillingsgruppe siden 1985. Medlemmerne har – sammen og hver for sig – markeret sig på både den nationale og den internationale keramikscene og høstet stor anerkendelse for deres formidable kunstneriske evner og blændende håndværksmæssige færdigheder.
De seks nulevende medlemmer af gruppen har alle samme udgangspunkt – Kunsthåndværkerskolen i København i 1960’erne – men deres udtryk er vidt forskelligt. Udstillingen byder derfor på en oplevelse af mangfoldighed i udtryk og teknikker. Her er alt fra det fineste, papirstynde porcelæn, over fabeldyr og gitterkonstruktioner til overdimensionerede muslingeskaller.
Keramiske Veje består af: Beate Andersen, Bente Hansen, Bodil Manz, Gunhild Aaberg, Malene Müllertz og Sten Lykke Madsen. Der vil desuden kunne opleves værker af Jane Reumert, der døde i 2016.
De repræsenterer det ypperste indenfor dansk studiokeramik med internationalt format.
Alle bidrager med både hovedværker og eksempler på deres nyeste keramiske arbejde.