Clay-logo Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Kunst & keramik på CLAY
er for børn og unge i 
alle aldre

Dagtilbud, vuggestuer og børnehaver
Besøg vores skulpturpark, og prøv om I kan omfavne Verdens største krukke. Spis madpakken i en keramisk kæmpesofa med udsigt over Lillebælt. Eller se om I kan gemme jer bag en af de store, blå skulpturer formet som dameben?

I er også velkomne indenfor, hvor I i Skatkammeret kan gå på opdagelse i de over 1000 stykker keramik, dekoreret med fugle og blomster, insekter og dyr. Se det smukke picnicstel fra 1780 pakket i trækasse og silke, en flodhest, der åbner sit kæmpe gab og små figuriner, der glimter i lyset.

Entré for dagtilbud er gratis – alle gruppebesøg skal aftales på forhånd, så vi sikrer den gode oplevelse for alle

Skoleklasser
Et besøg her er særlig relevant i forbindelse med fagene billedkunst og håndværk & design. Eller hvis I blot skal have en dag med en anderledes oplevelse.
I de smukke udstillinger kan I få en sanselig oplevelse med keramikken og fordybe jer i keramikkens historie. Og oplevelserne indbyder til dialog omkring elevernes egne iagttagelser og erfaringer.

I kan besøge museet på egen hånd eller bestille en omvisning. Omvisningerne tager altid udgangspunkt i elevernes niveau og foregår dialogisk.

Vi lavet følgende opgaveark, som I er velkomne til at printe og bruge sammen med børnene: Keramikjagten

Omvisning af ca. 45 min. varighed (max. 25 elever): Pris DKK 800,-

Entré er for skoleklasser er gratis – alle gruppebesøg skal aftales på forhånd, så vi sikrer den gode oplevelse for alle

 

Tegnegrej og madpakker
Der er klassesæt af tegneplader, som I kan låne, I skal bare spørge efter dem i billetsalget. Vi har lavet vores egne ”færdselsregler”, dem kan I se her: Velkomst
I er ligeledes velkomne til at spise madpakker i museets smukke park.

Vil du besøge os med din gruppe eller klasse, så kontakt gæste- og arrangementschef Helle Tengstedt på tlf.: 24 97 43 22 (tirsdag-fredag kl. 9.30-16.30) eller mail: helle@claymuseum.dk

Vi glæder os til at se jer!