Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Kunst i undervisningen

At møde kunst og kulturhistorie i “virkeligheden” er en stor oplevelse. Hvert år lægger et stort antal skoleklasser vejen forbi CLAY Keramikmuseum Danmark for at anvende museet som læringsrum. Vi lægger vægt på varierede undervisningsformer og aktiv elevdeltagelse. Vi har gode erfaringer med at lade mødet med og samtalen om kunst og keramikken være omdrejningspunkt for læring.
Til udstillingen Axel Salto – Stentøjsmesteren, som vises frem til 14. september 2017, har museet udviklet et undervisningstilbud til 3.-6. klasser, som sætter fokus på forholdet mellem kunst, design og natur. Undervisningstilbuddet består af en lærervejledning og to opgaveark, og kan med fordel kobles med en omvisning i udstilling. Lærervejledningen fortæller om kunstneren og den aktuelle udstilling og kan bruges på klassen forud for besøget på museet. Vejledningen indeholder også forslag til tværfaglige undervisningsforløb. Opgavearket anvendes på museet og giver eleverne mulighed for at gå på opdagelse i Saltos keramiske univers. Lærervejledning og opgavearkene er frit tilgængeligt og kan hentes digitalt nederst på siden. Husk at printe opgavearkene inden besøget på CLAY.
Udstillingen Axel Salto – Stentøjsmesteren vises frem til 14. september 2017
Målgruppe: mellemtrin
Pris: DKK 550,-
Max. 30 elever pr. omvisning
Omvisninger for skoler bliver afholdt af museets faglige personale og varer ca. 1½ time. Omvisninger kan bookes onsdage til fredage kl. 9-15
Vil du besøge os med din klasse, så kontakt gæste- og arrangementschef
Helle Tengstedt på tlf.: 24 97 43 22 eller mail: helle@claymuseum.dk

Alle grupper bedes melde deres besøg før ankomst, således at besøg af flere klasser/grupper kan koordineres og dermed sikre alle den bedste oplevelse.
Skolerne er velkomne til at spise madpakker i museets smukke park.
Til udprintning: