Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Kunst i undervisningen

Skoleklasser er meget velkomne på CLAY. At møde kunst og kulturhistorie i “virkeligheden” er en stor oplevelse, og mødet med og samtalen om kunst og keramik er et rigtig godt omdrejningspunkt for læring.

Vil du besøge os med din klasse, så kontakt gæste- og arrangementschef Helle Tengstedt på tlf.: 24 97 43 22 eller mail: helle@claymuseum.dk hvor I sammen kan aftale, hvad jeres besøg skal fokusere på. Der er mulighed for at booke omvisninger i vores udstillinger.

Entré er gratis for skoleklasser inkl. lærer.

Omvisning, max. 25 personer: DKK 800,- (ca. 45 min. varighed)

Her på siden kan du finde undervisningsmaterialet ”Figurine-Jagten”, som kan give indskolingens og mellemtrinnets elever en sjov og lærerig oplevelse i den aktuelle særudstilling ”Figurinens Fortællinger – fra det fornemme til det folkelige”. Til materialet følger en lærervejledning, som byder på inspiration til opgaver før, under og efter besøget. Figurine-jagten og lærervejledningen er frit tilgængelig her på siden.

Figurine-jagten – Opgaveark

Figurine-jagten – Lærervejledning

Alle grupper bedes anmelde deres besøg før ankomst, så vi sikrer alle den bedste oplevelse. Skolerne er velkomne til at spise madpakker i museets smukke park.

Se vores ’færdselsregler’ her:

Velkomst