Clay-logo Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Kunst og keramik for børn og unge

 

Et besøg på CLAY er for alle aldre

Dagtilbud, vuggestuer og børnehaver
Besøg vores skulpturpark, og prøv om I kan omfavne Verdens største krukke. Spis madpakken i en keramisk kæmpesofa med udsigt over Lillebælt. Eller se om I kan gemme jer bag en af de store, blå skulpturer formet som dameben?

I er også velkomne indenfor, hvor I i Skatkammeret kan gå på opdagelse i de over 1000 stykker keramik, dekoreret med fugle og blomster, insekter og dyr. Se det smukke picnicstel fra 1780 pakket i trækasse og silke, en flodhest, der åbner sit kæmpe gab og små figuriner, der glimter i lyset.

Entré for dagtilbud er gratis – alle gruppebesøg skal aftales på forhånd, så vi sikrer den gode oplevelse for alle

 

Skoleklasser
Et besøg her er særlig relevant i forbindelse med fagene billedkunst og håndværk & design. Eller hvis I blot skal have en dag med en anderledes oplevelse.
I de smukke udstillinger kan I få en sanselig oplevelse med keramikken og fordybe jer i keramikkens historie. Og oplevelserne indbyder til dialog omkring elevernes egne iagttagelser og erfaringer.

I kan besøge museet på egen hånd, eller bestille en omvisning.

Omvisningerne tager altid udgangspunkt i elevernes niveau og foregår dialogisk.

I forbindelse med udstillingen Danske stel – fra yndige blomster til grov glasur har vi lavet følgende opgaveark, som I er velkomne til at printe og bruge sammen med børnene: Opgaveark børn: Danske stel – fra yndige blomster til grov glasur

Omvisning (max. 25 elever): Pris DKK 800,-
Varighed ca. 45 min.


Entré er for skoleklasser er gratis – alle gruppebesøg skal aftales på forhånd, så vi sikrer den gode oplevelse for alle

Vil du besøge os med din gruppe eller klasse, så kontakt gæste- og arrangementschef Helle Tengstedt på tlf.: 24 97 43 22 eller mail: helle@claymuseum.dk

Se vores ”færdselsregler” her: Velkomst

Madpakker og tegnegrej
I er velkomne til at spise madpakker i museets smukke park. Der er klassesæt af tegneplader, som I kan låne. Spørg efter dem i billetsalget.

 

Vi glæder os til at se jer!