Clay-logo Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Cylinderkrukker
– w
orkshop med Helene Thing

Kom og vær med til en spændende workshop med keramiker Helene Thing. Med udgangspunkt i Axel Saltos vaser i udstillingen “Playing with Fire: Edmund de Waal and Axel Salto” vil vi fremstille cylinderkrukker (17 cm høje) i pladeteknik. Vi udfordrer cylinderen formmæssigt, og du får inspiration og vejledning i at dekorere krukken i 3D. Herudover er der også mulighed for at male med begitning el. vælge imellem 6 forskellige stentøjsglasurer.

HVOR: Vi mødes i havestuen ved receptionen, hvorefter vi som inspiration tager et kig på Saltos værker i udstillingen, før vi går i gang med arbejdet.


Varighed:
2 timer


Dato og Tid:
Søndag d. 24. marts kl.13:00-15:00, 5. maj kl.10.00-12.00 og kl.13:00-15:00 og 19. maj (1. pinsedag) 2024 kl.13:00-15:00
Max. 14 kursister pr. modul


Pris:

425 kroner inkl. materialer.  Ekskl. Forsendelse.
Du kan også afhente dit værk på CLAY.
Workshopdeltagere har gratis entré til museet på dagen.


Sted: 

CLAY Keramikmuseum, Kongebrovej 42, Middelfart

 

 


Gratis entré til museet:

Workshopdeltagere har gratis entré til museet på workshopdagen.

Tilmelding på mail til: helenething@mail.dk senest dagen før, med angivelse af antal personer, tidspunkt, samt betaling via MobilePay på nr. 48603
OBS: Min. otte tilmeldte pr. hold. Ved aflysning vil det indbetalte beløb blive refunderet.

 

Om Helene Thing
Helene Thing er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding i 2003. I sit design arbejder hun med funktion, form, overflade, dekoration og det udefinerbare møde med keramikkens sanselige udtryk og indtryk. Hendes store kærlighed til lerets mange muligheder deler hun gerne ud af, og hun har stor erfaring med at undervise både børn og voksne i keramikkens fascinerende teknikker.