Clay-logo Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

Boglancering: HÅNDVÆRK bookazine nr. 10
Torsdag 21. marts 17-19 i CLAY Shop, Kongebrovej 42, 5000 Middelfart.

Mød kvinden bag bookazinet HÅNDVÆRK Rigetta Klint og hør desuden designer og kunstner Birgitte Due Madsen, som er portrætteret i bookazinet, fortælle om krydsfeltet mellem kunst og kunsthåndværk under overskriften: FRA UNIKA TIL DUPLIKA.

Tilmelding til: info@haandvaerkbookazine.com

Gratis adgang til CLAY Keramikmuseum for tilmeldte til arrangementet fra kl. 16.

HÅNDVÆRK er et eksklusivt og ambitiøst, halvårligt magasin med et indhold, der – i ord og billeder – kredser om kunsthåndværk og design. Gennem interviews og portrætter formidles historier om mennesker og materialitet og det håndværk, der er forudsætningen for skabelsen af arkitektur, kunst, interiørdesign, mode og mad.

Bag HÅNDVÆRK står fynboen Rigetta Klint, der med en baggrund som designer har drevet både egen forretning og arbejdet med branding og salg af designprodukter i både Odense, København og Stockholm. Siden 2019 har hun udgivet HÅNDVÆRK, hvor hun både står som redaktør, skribent og fotograf.

HÅNDVÆRK bookazine no. 10 har kunst som tema og fortæller i 18 kapitler om malerkunst, billedhuggerkunst, grafik, keramik, træ, tekstil og kogekunst. Udgaven har et særligt fynsk islæt, da Rigetta Klint bl.a. besøgt både Det Fynske Kunstakademi og Tommerup Keramiske Værksted samt interviewet Pernille Kapper Williams, der sidder i Kunstrådet i Faaborg Midtfyn kommune.


Program:

16.00-17.00 Gratis adgang til museet for tilmeldte til arrangementet

17.00 CLAY er vært ved et glas og små snacks i Havestuen

17.10-20 Velkomst v/Rigetta Klint

17.20-40 Birgitte Due Madsen: FRA UNIKA TIL DUPLIKA

Oplæg om krydsfeltet mellem kunst og kunsthåndværk

17.45-19.00 bogsalg og hygge i shoppen

19.00 Tak for i aften