Keramikmuseum

Ændring af tilkørsel til CLAY

Uanset om du kommer ad motorvejen fra Jylland eller Fyn, er det letteste at tage E20-motorvejens afkørsel nr. 58 – uanset om du kommer fra Jylland eller Fyn.

Pt. er der en del vejarbejde i Middelfart by, så vi anbefaler, at man følger skiltene efter CLAY og enten kører ind via Hessgade eller via Slengeriksvej.

Hvis man kører ind af Hessgade,
så vil ruten være denne:

Denne rute er ikke egnet til
busser, da viadukten er for lav.

Hvis man kører ind af Slengeriksvej,
så vil ruten være denne:

Denne rute er ikke egnet til busser
over 3,8 m, da viadukten er for lav.

Kontakt Helle Tengstedt pr. mail: helle@claymuseum.dk
for rutebeskrivelse for busser over 3,80 m

Den gamle Lillebæltsbro er midlertidigt lukket, hvilket begrænser smutvejen til Hindsgavl halvøen
– MEN vi har stadig åbent på CLAY.

Den 82 år gamle Lillebæltsbro er nået til et stadie, hvor den har brug for en opdatering. Derfor vil broen være lukket i en længere periode fra 29. januar 2019 og frem til primo oktober 2019, blandt andet for at reparere belægningen. Lukningen gælder for al motoriseret trafik.

Lukning af Lillebæltsbroen betyder ikke lukning af Hindsgavl halvøen

Der kommer mange flere muligheder for udforskning af halvøen i forbindelsen med lukningen af den gamle Lillebæltsbro. Fire nye ”Trails” er blevet planlagt; ”Aktiv”, ”Familie”, ”Kultur” og ”Vand” ruter, som alle fører til forskellige dele af øen, og dens mange seværdigheder. F.eks. går ”Kultur” ruten omkring CLAY keramikmuseum.

Selvom Lillebæltsbroen er ’hovedpulsåren’ til halvøen, er det berørte forretningsliv i området gået sammen om at profilere det levende, naturskønne område. De deltager alle i planlægningen af de nye ”Trails” og undervejs på ruterne vil det være muligt at gøre stop hos dem alle, og få sig en lille forfriskning under besøget.

Parterne i samarbejdet er: Middelfart Kommune, Bridgewalking, Galleri Hindhede, Comwell Kongebrogaarden, Gals Klint Camping, Hindsgavl Camping, Skovgrillen, CLAY, Vin-manden, HUSET, FænøSund Ferie, Hindsgavl Slot, Sinatur Hotel Sixtus, VisitLillebælt.

Se mere på: https://www.visitlillebaelt.dk/halvoen