workshop på clay med helene thing

Workshop på CLAY i påsken
– for børn og voksne

Med vejledning af keramiker Helene Thing vil du lære nogle af keramikkens hemmeligheder, så du bl.a. kan fremstille dit eget totem i stentøjsler samt en hånddekoreret flise.

Vi vil arbejde med modelleringsteknikker og male med begitning.

Dine værker bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes.

Varighed:  2 timer

Pris:          DKK 250,- + evt. forsendelse.
                 Der gives 10 % familierabat ved tilmelding af tre deltagere eller flere

Sted:         Pavillonen på CLAY Keramikmuseum, Middelfart

Dato:         Onsdag d. 08. april og torsdag d. 09. april 2020 (Skærtorsdag)

Tid:            Kl. 10.30 og kl. 13.30 – max. 14 kursister pr. hold

Workshopdeltagere har gratis entré til museet på workshopdagen. Deltagende børn kan gratis tage deres forældre eller bedsteforældre med på museet.

Tilmelding på mail til: helenething@mail.dk senest dagen før med angivelse af antal personer, tidspunkt samt betaling via MobilePay på nr. 48603

OBS.: Min. 8 deltagere pr. hold. Ved evt. aflysning tilbagebetales det fulde beløb

Om Helene Thing

Helene Thing er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding i 2003. I sit design arbejder hun med funktion, form, overflade, dekoration og det udefinerbare møde med keramikkens sanselige udtryk og indtryk. Hendes store kærlighed til lerets mange muligheder deler hun gerne ud af, og hun har stor erfaring med at undervise både børn og voksne i keramikkens fascinerende teknikker.