workshop med helene thing
for børn og voksne

Workshop på CLAY i juli og august 2021 for børn og voksne

Med vejledning af keramiker Helene Thing vil du lære nogle af keramikkens hemmeligheder. Gennem 3 forskellige fremstillingsteknikker kan du prøve kræfter med både brugskeramik og skulptur og vi vil arbejde med strukturer og tryk i leret samt dekorere med begitning.

Dine værker bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes.

Varighed:
2 timer

Pris:
DKK 350,- inkl. materialer + evt. forsendelse.
Der gives 10 % familierabat ved tilmelding af tre deltagere eller flere

Sted:
CLAY Keramikmuseum, Kongebrovej 42, Middelfart

Dato:
Juli måned:
Lørdag d. 17. juli
Søndag d. 18. juli
Tirsdag d. 20. juli

August måned:
Søndag d. 8. august
Søndag d. 22. august

Tid:

Kl. 13.00-15.00 – max. 14 kursister pr. modul

Gratis entré til museet:
Workshopdeltagere har gratis entré til museet på workshopdagen. Deltagende børn kan gratis tage deres forældre eller bedsteforældre med på museet

Tilmelding på mail til: helenething@mail.dk senest dagen før, med angivelse af antal personer, tidspunkt, samt betaling via MobilePay på nr. 48603

OBS: Min. otte tilmeldte pr. hold. Ved aflysning vil det indbetalte beløb blive refunderet.

Om Helene Thing

Helene Thing er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding i 2003. I sit design arbejder hun med funktion, form, overflade, dekoration og det udefinerbare møde med keramikkens sanselige udtryk og indtryk. Hendes store kærlighed til lerets mange muligheder deler hun gerne ud af, og hun har stor erfaring med at undervise både børn og voksne i keramikkens fascinerende teknikker.