Together Apart

TOGETHER APART

Program for Trekantområdets Festuge
på CLAY lørdag d. 26. september 2020:

Kl. 10.00-14.00:
Åbent Hus på CLAY
Få et indblik i keramikkens verden. CLAY danner ramme om skiftende særudstillinger og tematiske arrangementer med keramikken som omdrejningspunkt. Et besøg på CLAY Keramikmuseum Danmark vil indebære et møde med den spændende keramiske kunst, en mulighed for en hyggelig stund i museets cafe, samt et kig ind i museumsshoppens smagfulde udvalg af unikt keramisk kunsthåndværk og design.
Arrangementet er støttet af Realdanias Byd Indenfor-pulje.

Kl. 10.30-11.00:

Afrikansk dans for hele familien!
Kom og få gang i kroppen, når Kidd Mkandawire byder op til dans i Skulturparken ved CLAY.
Kid har mange års erfaring som professionel danser og underviser og en enestående evne til at lære fra sig. På en humoristisk og legende måde formidler han dansen og musikken, således at alle får mulighed for at lære, bevæge sig og have det sjovt.
Bare mød bare op – alle kan være med!

Kl. 11.00-11.50:
Spring – ud, op, videre!
Vi springer – for livet og for glæden og fra alt det, der tynger os. ’JUMP’ er en forestilling om at agere, springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. En fortælling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes. Og måske sætter vi af og springer. Igen…

Uppercut Danseteater slipper med ’JUMP’ scenegulvet og udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor. Herfra løftes forestillingen op i helt nye luftlag – koreografisk, visuelt og teknisk. Altid med risikoen som grundvilkår. For ethvert spring rummer muligheden for et fald.

Forestillingen er gratis og præsenteres af Fredericia-Middelfart Teaterforening i samarbejde med Middelfart kommune som en del af Trekantområdets Festuge.

Kl. 12.00-12.30:
Omvisning for børn og voksne
Omvisning i udstillingen Carl-Henning Pedersen – Lerets billedmager. Udstillingen stiller skarpt på hele den farvemættede palet af keramik fra Carl-Henning Pedersens hånd. Både børn og voksne kan være med.
Max. 25 deltagere.

Kl. 12.45-13.15:

Tai Chi for børn og voksne
Smid skoene og få græs mellem tæerne – og prøv kræfter med Tai Chi under vejledning af den erfarne instruktør Carl Verner Jørgensen fra Kolding.
Tai Chi giver energi og styrker og smidiggør kroppen, samtidig med at øvelserne gavner koordinationsevne, balance og kropsholdning.
Tag tøj på, du kan røre dig i og mød bare op. Alle kan følge med til tempoet – så hank op i forældre og bedsteforældre og tag dem med til Tai Chi!
Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond, Region Syddanmarks Kulturpulje og del af Trekantområdets Festuge.

Kl. 13.30-14.00:
Omvisning for børn og voksne