Tai Chi i parken på CLAY

Med både Festuge og Klimafolkemøde at forholde sig til, kan man måske trænge til at få græs mellem tæerne og ro i krop og sjæl.

Lørdag d. 3. september og søndag d. 4. september 2022 kl. 9.00-10.00 kan man helt gratis kickstarte dagen med en gang morgen Tai Chi i parken på CLAY. Det er den erfarne instruktør Carl Verner Jørgensen fra Kolding, der igen gæster Middelfart og guider deltagerne igennem øvelserne, der foregår med langsomme bevægelser.

Tai Chi gavner både koordinationsevnen, balancen og kropsholdningen samtidig med at øvelserne giver energi, styrke og smidighed til kroppen. Efter sådan en omgang lover Carl Verner Jørgensen deltagerne, at de er klar til at kaste sig ud i både weekendens strabadser og fornøjelser.

Det er en god idé at tage tøj på, det er nemt at røre sig i, men ellers er der ingen krav til deltagerne – alle kan være med. Det er gratis at deltage, man skal bare tilmelde sig begivenheden via facebook eller kontakte museet på info@claymuseum.dk