Keramikmuseum

Koncert PH på NY

Lørdag d. 24. august 2019 kl. 14.00-15.45
PH på NY – en musikalsk hyldest til Poul Henningsen

Omgivelserne findes ikke bedre. I CLAY’s smukke lokaler, kan du nyde udsigten over Lillebælt, mens du oplever PH på NY.

Besætningen er helt klassisk, klaver og vokaler, og duoen fører de gamle viser frem til nutiden med kærlige smil, følsomhed og finesse. Det er umiskendeligt PH, men PH på en ny måde, med både overraskelser og genkendelsens glæde. Frisket op så det kan nå både nye og gamle ører og måske skabe nye (om)tanker hos tilhørerne. For selv om lyrikken har en del år på bagen, er PH’s ord om humanisme, ligestilling, det smukke men skrøbelige liv – og ikke mindst nødvendigheden af at sige tidsånden midt imod – lige så aktuelle i dag som dengang.
Musikerne har taget deres egne musikalske baggrunde og menneskelige erfaringer med i bagagen og løfter materialet med saft, kraft og legesyge, der giver et helt unikt tæt samspil på scenen. Ifølge publikum venter der en koncertoplevelse, der er intens, medrivende og dynamisk – og med en farvepalet af nuancer, der kan få følelserne op i halsen og tårerne ud i øjenkrogene.

Margrete Grarup: Vokal

Michael Sunding: Piano, vokal, kalimba