Clay-logo Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En

K7 – SYV DAGES KULTUR

Er du mellem 18-27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 13. september til søndag d. 19. september 2021 få gratis adgang til 111 museer heriblandt CLAY Keramikmuseum Danmark og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe billed-id.

OBS.: CLAY Keramikmuseum Danmark har lukket om mandagen

Se den samlede liste over alle de museer, du kan besøge ganske gratis, her: K7

K7 er støttet af Spar Nord Fonden og Københavns Kommune.

HVORFOR HEDDER DET K7?

K står for kultur.

Og 7 står for 7 dage, uge 37 og op til 27 år.

Ambitionen med K7 er at gøre de danske kulturinstitutioner mere tilgængelige for et ungt publikum. K7 er en åben invitation til alle unge, der tilbyder nye kulturoplevelser og i bedste fald kan gøre kulturoplevelserne til en mere spontan aktivitet hos unge mennesker.

VIND ÅRSKORT TIL DIG OG SYV AF DINE VENNER

111 museer giver gratis adgang – hvor mange kan du nå at besøge? Er du den, der besøger allerflest museer i uge 37, vinder du syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Du skal desuden have åben profil på Instagram, så vi kan se alle de flotte billeder, du tager – og i sidste ende finde en vinder. Vinderen kan selv vælge, hvilket af de 111 museer og udstillingssteder, han eller hun ønsker sig årskort til.

Vinderen findes i uge 38 og får besked via Instagram.

Fonden Golden Days står bag konkurrencen. Kontaktinfo findes på: goldendays.dk/kontakt