K7 på CLAY

Tirsdag d. 13. september til søndag 18. september 2022 kl. 10-17

Uge 37 bliver endnu engang national kulturuge for unge under 27. Under overskriften K7 giver en lang række danske museer, kunsthaller og oplevelsescentre  – heriblandt CLAY – fri entré til landets unge mellem 18 og 27 år.

På CLAY får de unge desuden mulighed for at få en ekstra oplevelse, da de
d. 15. september kan komme gratis med til artist talk med keramikeren Klara Lilja. Husk tilmelding på info@claymuseum.dk og skriv gerne, at du er under 27.

K7 finder sted for 3. gang og trak sidste år et rekordstort antal unge ind på museerne. På landsplan blev der indløst flere end 25.000 fribilletter.

I år introduceres et nyt pointsystem, hvor det giver flere point at besøge museer uden for storbyerne. Her udløser et besøg kun 1 point, men det på CLAY giver 3 point.

Den, der samler flest point, vinder konkurrencen om 7 valgfrie årskort. Sidste års vinder besøgte hele 37 museer på en enkelt uge!

For at deltage skal der downloades et K7-kort med en QR-kode på www.k7k7.dk. Koden giver adgang i hele uge 37 til de 165 museer, der er med i K7.