kom til julemarked

Julemarked 2022

Besøg CLAY’s hyggelige julemarked onsdag d. 7. december kl. 14-19
med masser af smukt design, håndværk, arbejdende stande og spændende workshops – OG I ÅR MED ENDNU MERE AF DET HELE!
På grund af byggeriet ved museet er den store udstillingssal i øjeblikket ledig, og det skal udnyttes. Salen vil danne smuk ramme om vores julemarked, som derfor i år har plads til endnu flere udstillere og boder med salg af håndværk, mulighed for at afprøve et håndværk eller måske købe et par smukke julegaver med hjem.
For blot DKK 50,- får du adgang til HELE museet, når du besøger julemarkedet! Det betyder, at du mellem klokken 14 og 19 har adgang til samtlige af vores udstillinger og julemarkedet med workshops og boder, når entréen er betalt. Billetter til julemarked købes på museet ved ankomst.
Vi glæder os til at byde velkommen indenfor!