Keramikmuseum
Danmark

Museum of ceramic art
denmark

En
Den gamle Lillebæltsbro er midlertidigt lukket

Den gamle Lillebæltsbro er midlertidigt lukket, hvilket begrænser smutvejen til Hindsgavl halvøen
– MEN vi har stadig åbent på CLAY.

Den 82 år gamle Lillebæltsbro er nået til et stadie, hvor den har brug for en opdatering. Derfor vil broen være lukket i en længere periode for, blandt andet, at reparere belægningen. Lukningen gælder for al motoriseret trafik.

Uanset om du kommer ad motorvejen fra Jylland eller Fyn, er det nemmeste at tage E20-motorvejens afkørsel
nr. 58 og så følge skiltene efter CLAY.

 

Lukning af Lillebæltsbroen betyder ikke lukning af Hindsgavl halvøen

Der kommer mange flere muligheder for udforskning af halvøen i forbindelsen med lukningen af den gamle Lillebæltsbro. Fire nye ”Trails” er blevet planlagt; ”Aktiv”, ”Familie”, ”Kultur” og ”Vand” ruter, som alle fører til forskellige dele af øen, og dens mange seværdigheder. F.eks. går ”Kultur” ruten omkring CLAY keramikmuseum.

Selvom Lillebæltsbroen er ’hovedpulsåren’ til halvøen, er det berørte forretningsliv i området gået sammen om at profilere det levende, naturskønne område. De deltager alle i planlægningen af de nye ”Trails” og undervejs på ruterne vil det være muligt at gøre stop hos dem alle, og få sig en lille forfriskning under besøget.

Parterne i samarbejdet er: Middelfart Kommune, Bridgewalking, Galleri Hindhede, Comwell Kongebrogaarden, Gals Klint Camping, Hindsgavl Camping, Skovgrillen, CLAY, Vin-manden, HUSET, FænøSund Ferie, Hindsgavl Slot, Sinatur Hotel Sixtus, VisitLillebælt.

Se mere på: https://www.visitlillebaelt.dk/halvoen