Mellem fantasi og drøm

Med udgangspunkt i udstillingen Mellem myte og virkelighed skal vi på denne workshop arbejde med temaet: Mellem fantasi og drøm.

Vi vil lave små landskaber og væsener, der opstår i fantasien og drømmenes verden. I den verden hvor myter opstår og historie fortælles. Det vil være en fordel at besøge udstillingen, før workshoppen og få inspiration til egne værker.

Teknikken vil være modellering og alle værker vil blive glaseret i en glasur efter eget valg. Dine værker bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes.
Fra 8 år og opefter.

Varighed:
2 timer

Datoer:
Onsdag d. 19. oktober 2022

Pris:
DKK 385,- inkl. materialer + evt. forsendelse.
Der gives 10 % familierabat ved tilmelding af tre deltagere eller flere

Sted:
CLAY Keramikmuseum, Kongebrovej 42, Middelfart

Tid:
Kl. 13.00-15.00 – max. 14 kursister pr. modul

Gratis entré til museet:
Workshopdeltagere har gratis entré til museet på workshopdagen. Deltagende
børn kan gratis tage en af deres forældre eller bedsteforældre med på museet

Tilmelding på mail til jettelowendall@gmail.com senest dagen før, med angivelse
af antal personer, tidspunkt, samt betaling via MobilePay på nr. 76384
OBS: Min. otte tilmeldte pr. hold. Ved aflysning vil det indbetalte beløb blive refunderet.

Om Jette Löwén
Jette Löwén er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding i 2007. Som keramiker arbejder Jette i et krydsfelt af design, det eksperimenterende, samt
det historiefortællende. Fælles for alle projekter og produkter er leret, der er det foretrukne materiale.

Jette Löwén har undervist og lavet workshops med børn og voksne igennem de sidste 15 år.