workshop med helene thing
for børn og voksne

Workshop på CLAY sommer 2020 for børn og voksne

Med vejledning af keramiker Helene Thing vil du lære nogle af keramikkens hemmeligheder, så du bl.a. kan fremstille dit eget totem i stentøjsler samt en hånddekoreret flise. Vi vil arbejde med modelleringsteknikker og male med begitning.

Dine værker bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes.

Varighed:
2 timer

Pris:
250 kr. inkl. materialer + evt. forsendelse. Der gives 10 % familierabat ved tilmelding af tre deltagere eller flere

Sted:
CLAY Keramikmuseum, Middelfart

Dato:
Uge 30: Onsdag d. 22. juli 2020
Uge 31: Onsdag d. 29. juli 2020
Uge 32: Onsdag d. 5. august og torsdag d. 6. august 2020

Tid:
Kl. 13.00-15.00 – max. 14 kursister pr. modul

Gratis entré til museet:
Workshopdeltagere har gratis entré til museet på workshopdagen. Deltagende børn kan gratis tage deres forældre eller bedsteforældre med på museet

Tilmelding på mail til: helenething@mail.dk senest dagen før, med angivelse af antal personer, tidspunkt, samt betaling via MobilePay på nr. 48603

OBS: Min. otte tilmeldte pr. hold. Ved aflysning vil det indbetalte beløb blive refunderet.

Om Helene Thing

Helene Thing er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding i 2003. I sit design arbejder hun med funktion, form, overflade, dekoration og det udefinerbare møde med keramikkens sanselige udtryk og indtryk. Hendes store kærlighed til lerets mange muligheder deler hun gerne ud af, og hun har stor erfaring med at undervise både børn og voksne i keramikkens fascinerende teknikker.