Keramikmuseum

Fra Pottemageren til Pontius Pilatus

Kom med på en helt særlig omvisning i CLAY’s udstilling Jais Nielsen – Epos i ler.
Kunstnerkeramikeren Jais Nielsen hentede ofte inspiration til sin keramik i de store fortællinger fra Bibelen og fra mytologien. Denne aften kan du få (genopfrisket) historierne bag hans bibelske motivverden, når sognepræst Arne Holst-Larsen os med på en vandring fra Pottemageren til Pontius Pilatus. På vejen støder man på spændende skikkelser som Moses og Slangen, Jonas og Hvalfisken, Judas og Lynet, Jakob og Englen og Samson og Løven.

Arne Holst-Larsen er præst i Brande i Midtjylland. Her er han kendt for sine billedgudstjenester, hvor han tager udgangspunkt i et maleri, nogle gange med et bibelsk motiv, andre gange ikke.

Vi begynder aftenen med en fællessang og en lille forfriskning.

Arrangementet er en del af eventen Kunstnat, hvor de fire fynske kunstmuseer, Brandts, Johannes Larsen Museet, Faaborg Museum og CLAY holder åbent uden for normal åbningstid og byder på forskellige gratis og stemningsfulde oplevelser i novembermørket.

Kunstnatten foregår fra kl. 19-21, men museets café er åben, så det er muligt at få sulten stillet, inden man overgår til den åndelig føde.