Art Days Fyn
– en weekend fyldt med oplevelser på Kunstøen Fyn

Program søndag d. 6. november:

Kl10.00-16.00
Brændt og smeltet. Antik- og retromarked med fokus på keramik og glas.
Arr. Foreningen Dansk Vintage Kunst og Design.
Gratis ved betalt entré til museet. Entrépris: DKK 100,-

Kl. 13.00-13.45
Eksklusiv omvisning i udstillingen Morten Løbner Espersen – Triumf & katastrofe v/kunstneren.
Triumf & katastrofe er den hidtil største visning af Morten Løbner Espersens keramik i Danmark. Den samler de to udstillinger, der i vinteren og foråret 2021-22 kunne opleves på henholdsvis Keramikmuseum Prinsessehof i Leeuwarden og Kunstmuseum Haag i Holland. På CLAY vises desuden en lang række nye værker skabt i løbet af de seneste par år i skyggen af Covid19. En tid, som for Morten Løbner Espersen har været en utrolig produktiv og intens arbejdsperiode.
Maks. 25 deltagere. Gratis ved betalt entré.
Tilmelding nødvendig på
info@claymuseum.dk

Kl. 15.00-16.00
Artist talk med Morten Løbner Espersen, aktuel i udstillingen Triumf & katastrofe
.
Det er i år 30 år siden, Morten Løbner Espersen afsluttede sin uddannelse på Danmarks Designskole og er en keramiker, der ”kan sin glasurkemi forfra og bagfra”. Morten Løbner Espersen er ualmindeligt begejstret for at eksperimentere med glasurer. Teknisk går han sine egne veje, og resultatet balancerer mellem det tiltrækkende og det frastødende, mellem triumf og katastrofe.

Morten Løbner Espersen regnes i dag for en af landets mest anerkendte keramikere, og hans værker har fundet vej til prominente museumssamlinger både i Danmark og i udlandet.
Maks. 50 deltagere. Gratis ved betalt entré.
Tilmelding nødvendig på
info@claymuseum.dk