Art Days Fyn
– en weekend fyldt med oplevelser på Kunstøen Fyn

Program lørdag d. 5. november:

Kl. 10.00-17.00:
Brændt og smeltet
. Antik- og retromarked med fokus på keramik og glas.
Arr. Foreningen
Dansk Vintage Kunst og Design.
Gratis ved betalt entré til museet. Entrépris: DKK 100,-

Kl. 12.30:
Hvor kunst møder håndværk.
Omvisning i RC Samlingen v/samlingsinspektør Allan Andersen.
De fleste kender de store porcelænsfabrikker for deres produktion af stel. Men Royal Copenhagen Samlingen rummer også historien om de kunstnere, der siden 1775 har haft deres gang på fabrikkerne og trukket på den enestående tekniske ekspertise, der har været til rådighed. På den måde har de været med til at flytte grænser for kunsten – men også for håndværket.
Maks. 20 deltagere. Gratis ved betalt entré.
Tilmelding nødvendig på
info@claymuseum.dk

Kl. 13.00-16.00:
Keramik & varm kakao
Kom og oplev den særlige brændingsteknik raku i museets park, nyd en kop varm kakao og rist en skumfidus imens.
Nærmere info følger

Kl.
14.30:
Hvor kunst møder håndværk.
Omvisning i RC Samlingen v/samlingsinspektør Allan Andersen.
Maks. 20 deltagere. Gratis ved betalt entré.
Tilmelding nødvendig på info@claymuseum.dk