Det sker på CLAY

Det sker på CLAY i juni og juli 2021

Omvisninger på CLAY i juni

Museet tilbyder omvisninger lørdag d. 5. juni, søndag d. 6. juni,
lørdag d. 12. juni, søndag d. 13. juni samt søndag d. 20. juni kl. 13.00 og kl. 15.00

Omvisningen varer ca. 45 min og der kan max være 20 personer med.

Det er ikke muligt at forhåndsreservere, men det er efter først-til-mølle princippet på dagen ved henvendelse i receptionen.

Arrangementet er gratis, når entré er betalt.
For CLAY Venner er arrangementet også gratis ved fremvisning af gyldigt medlemskort

Søndag 20. juni kl. 11-12
Afrikansk dans for alle

Der er mulighed for at få rystet corona-tristessen af sig søndag d. 20. juni, når musiker og danser Kidd Mkandawire, Kolding, byder op til afrikansk dans i CLAYs smukke skulpturpark.

Kidd Mkandawire har mange års erfaring som professionel danser og underviser og har en enestående evne til at lære fra sig. På en humoristisk og legende måde formidler han dansen og musikken, så alle der deltager får mulighed for at lære nye trin, bevæge sig på nye måder – og have det sjovt!

Det er gratis at deltage – man skal bare møde op, og alle, unge som gamle, kan være med.

Arrangementet er muliggjort gennem Realdanias Byd Indenfor-pulje, der skal hjælpe med at få gang i kulturlivet efter corona-nedlukningen.

Søndag d. 27. juni kl. 14-15
Yoga for alle i Skulpturparken

Tag en måtte under armen og mød op på CLAY søndag d. 27. juni. Her vil yogainstruktør og indehaver af Middelfart Yogacenter, Maria Nielsen, guide deltagerne igennem en times yoga blandt de keramiske skulpturer i museets park med direkte udsigt over Lillebælt. Maria Nielsen lover, at undervisningen bliver på et niveau, hvor alle kan være med, så man behøver hverken at kunne sidde i lotusstilling eller stå på hovedet for at være med!

Man møder bare op med en måtte eller et tæppe – og så er der mulighed for at få lettet sindet og bevæget sit legeme i mødet med den keramiske kunst.

Arrangementet er gratis
og muliggjort gennem Realdanias Byd Indenfor-pulje, der skal hjælpe med at få gang i kulturlivet efter corona-nedlukningen.

Søndag 11. juli kl. 11.00
Uppercut Danseteater i Skulpturparken

JUMP – danseforestilling om at springe ud, op og videre – om at springe for livet og fra alt det, der tynger os. Oplev de dygtige unge dansere i Uppercut Danseteater agere, hoppe, springe falde – og rejse sig igen. Danserne udfordrer tyngdekraften på et særligt designet Air Floor, der løfter forestillingen op i helt nye luftlag – koreografisk, visuelt og teknisk. Og altid med risikoen som et grundvilkår – for ethvert spring rummer muligheden for et fald.

Forestillingen er gratis og præsenteres af Fredericia-Middelfart Teaterforening og var i 2020 programsat som en del af Trekantområdets Festuge, men blev udsat pga. corona-restriktioner.