Keramikmuseum

nyheder

Forårets udflugt for CLAY Venner lørdag d. 20. maj 2017 går i år til Holstebro og Ejstrupholm –
se mere ved at trykke på linket:

CLAY Venner’s generalforsamling 2017 blev afholdt søndag d. 5. marts 2017 kl. 15.00 på Kulturøen i Middelfart.

Se referat for generalforsamling ved at trykke på linket:
Referat af generalforsamling 2017

Brandts, Faaborg Museum, Johannes Larsen Museet og Clay Keramikmuseum Danmark er gået sammen om at sætte fokus på Fyns unikke styrker som kunstdestination.

Spændende samlinger, enestående arkitektur, keramik, malerier, skulptur, samtidskunst, haver og meget mere. Fyns fire store kunstmuseer spænder vidt. I et nyt samarbejde vil museerne styrke fortællingen om kunst på Fyn og sætte større fokus på de særlige kunstoplevelser, man kan få på Fyn. Museerne har netop indgået en aftale om en fælles deltagelse i Destination Fyns Danmarks-kampagne i 2016 under overskriften “Kunstens Fyn”.
For CLAY Venner betyder det, at mod forevisning af gyldigt medlemskort, gives halv pris på entré ved besøg på Johannes Larsen Museet, Brandts og Faaborg Museum.