Artist talk m. Klara Lilja

Torsdag d. 15. september 2022 kl. 17.00 – 18.30

Klara Lilja er en af tidens mest spændende unge keramikere. Hendes Instagramprofil har 20.000 følgere, som kan kigge med på hendes arbejde – men ikke se hende. Klara Lilja har – netop på grund af populariteten på de sociale medier – valgt kun at optræde med maske i medierne.

For tiden er hun aktuel på CLAY i udstillingen Willumsen, Gauguin, Lilja – mellem myte og virkelighed, hvor hun går i dialog med de gamle mestre J. F. Willumsen og Jean René Gauguin.

Hun gæster CLAY til en artist talk, hvor hun fortæller om sit arbejde og inspirationskilder, der bl.a. tæller K-Pop, fantasy og horror. Hun kommer også ind på, hvordan det er at være ung kunstner og skabe sin plads i en udfordrende (kunst)verden.

Der er gratis adgang for unge under 27 og for CLAY Venner.
Øvrige billetter DKK 60,-

Talk’en foregår i udstillingen, hvor der er begrænset antal stole. Arrangementet kræver derfor tilmelding på info@claymuseum.dk, så kom i god tid.
Ved stor tilslutning må man nøjes med en stå- eller gulvplads.